KO til Real Madrid

I en fantastisk præstation af FC Barcelona blev kongeklubben Real Madrid spillet ud af banen med overlegen taktik og elegance.

Der var klasse forskel og da kampen var slut stod det 5-0! Helt ubeskriveligt for os FC Barcelona tilhængere som jo altid ser frem netop til El Classico.

Messi som altid, men især i denne kamp gjorde den helt store forskel med sin eminente spillestil og klasse samtidig med at han scorede hattick.

Kan FC Barcelona holde den form og tempo ser det ikke ud til at de kan røres i den spanske liga (La Liga) og ja hvem kan true dem internationalt, det er i hvertfald også begrænset til nogle få klubber :-)